Food & Drinks

Will you berry me?

54

Hvis der er én ting, jeg virkelig elsker. Sådan virkelig, virkelig elsker. Som jeg slet ikke kan undvære og som jeg bare må have.. Så er det bær!

Men det er vidst ikke rigtigt en hemmelighed længere. Måske har jeg skåret det ud i pap et par gange her på bloggen. Problemet er bare; det kan ikke understreges nok.

Min store kærlighed til bær ligger derfor også grund til en helt absurd glæde, når de så kommer på tilbud – det sker ikke så tit, oftest mest om sommeren. Hvorfor skulle jeg dog heller ikke være glad?

Nedsatte bær er dog langt fra altid sagen og jeg er derfor også rigtig skeptisk, når jeg er ude at kigge på bær. Hvor tit er jeg ikke efterhånden kommet hjem med plettede blåbær, maule hindbær og helt bløde jordbær. Det går bare ikke! Derfor står jeg, som en anden hysterisk kælling, nede i supermarkedet og nærstuderer hver bakke bær ganske nøje.

Ofte må jeg skuffende ligge samtlige bakker bær tilbage. Det sker specielt når Spar har tilbud på deres bær, puuuh. De ser sjældent særligt fine ud. Et sted, der dog hitter stort, når det gælder fine bær på tilbud, er og bliver Netto. Da jeg i dag var et smut forbi efter skole, blev jeg også ganske tilfreds. Deres blåbær så faste og lækre ud og det samme gjorde hindbærrene. Ja, okay, man skal virkelig have trukket guldloddet, hvis man skal have en hel bakke af perfekte bær, men de så virkelig fine ud! Og til en 20’er bakken for 250 gram.. Så bliver det ikke meget bedre!

.

Jeg har i et stykke tid haft sådan en lyst til en lækker frugtsalat – tiden er vidst til det nu! Mon ikke min kæreste bliver meget glad, når han ser, at vi skal have frugtsalat med en klat skyr (røret med vanilje) med i madpakker i morgen? Det tror jeg da vidst nok lige!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG