Everything

Tid til selvforkælelse

8788

Der sker noget denne weekend. Det må jeg nok sige. Oven på en rigtig lad og stille weekend i sidste uge, så er weekenden her spækket med planer.

Her til formiddag var jeg forbi en forholdsvis ny veninde, Lotte. Hun går i min klasse, som jeg næsten lige er startet i. Det er desuden også hende, jeg følges med til og fra skole. Hun skulle ud at købe sig en sofa og nogle spisebordsstole. Vi var hurtigt to piger, der sprang til for at hjælpe. Jeg tilbød at slæbe, mens Maja tilbød at lægge bil og trailer til. Derfor har jeg brugt middagen på at samle stole og kigge på møbler, samt snakke med de to søde piger, som jeg er kommet til at holde af på kort tid.

I aften skal jeg så til fødselsdag hos søde Katrine, som jeg har glædet mig til hele ugen. I den anledning har jeg også netop nu hentet mine to nye neglelakker frem. De blev købt i sidste weekend og jeg er så glad for dem. I længe har jeg været på udkig efter en perfekt marine blå neglelak og en flot, dyb bordeauxrød. Nu har jeg dem så endelig.

.

Den blå er allerede blevet testet i denne uge og jeg overvejer nu at kaste mig ud i det med den røde i aftenens anledning. Mon ikke den vil gå godt sammen med en marineblå kjole?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG