Interior decorating

Spontant weekend køb

76

Klik, klik, klik.

Jeg kunne ikke gøre for det. Eller jo, det kunne jeg vel nok, men mit hjerte skreg bare efter at klikke disse smukke figurer hjem.

Lige nøjagtigt disse tre yderst smukke Kay Bojesen figurer har længe stået øverst på min ønskeliste, så da jeg pludselig sad og havde nogle ekstra penge i sidste uge og de så samtidig var på tilbud, så måtte de bare hjem. Valget stod mellem en tur til frisøren eller noget andet godt – og jeg må sige, at 31% på Alfred og 20% på Turtelduerne var lige fristende nok, så en tur til frisøren må altså vente lidt.

Jeg glæder mig som et lille barn til at få dem hjem – forhåbentligt er Turtelduerne her allerede i morgen (købt på Kopk, medens Alfred er køb på Emmalys).

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG