Food & Drinks

Sommer fornemmelser

3738

Skønt på skønt! Det er den første tanke, der strejfer mig, når jeg tænker på i dag. Hvorfor i al verden skulle jeg dog også tænke andet?

Rolig morgen med god tid – rar cykeltur frem og tilbage – god madpakke (avocadomad, yay!) – hyggelig undervisning – lækkert vejr – kalorie let is (psst: KUN 49kcal i ovenstående is!!!) – lækker mad i aften.

Hold nu op, hvor var det lækkert at komme hjem fra skole. Bare slå sig ned. Hente en is og nyde det gode vejr. Vejret, der forhåbentligt bliver ved, ligesom vejrudsigterne lover. Mmmh, hvor er det lækkert! Jeg tror også, vi er nødt til at komme ud på noget intervalløb i aften – det er ved at være lidt længe siden sidst, hæhæ. Med dette lækre vejr, er der i hvert fald ingen undskyldning!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG