Everything

Sommer drømme

8

Den danske sommer. Ja, hvordan skal jeg begynde? Den synes at være forbi, forend den var startet. Den kommer lidt dumpende her og der og man kan faktisk aldrig rigtigt regne med den. Det gør det skide besværligt at klæde sig på om morgenen, for; selvom det ser lækkert ud udenfor, så er det ikke sikkert, det stadigvæk er det om et par timer.

Ofte får jeg klædt mig for meget tøj på, fordi jeg hader at fryse. Det er altså virkelig bare heller ikke fedt, at stege i lange bukser og bluser. Men omvendt er det heller ikke særlig fedt at have bare ben og/eller arme, hvis det så blæser rigtig meget.

Mon ikke vi alle sammen har haft del af problematikken? 

Jeg har efterhånden lidt under det så mange gange, at jeg hver morgen ser vejret i fjernsynet PLUS tjekker min vejr app. Det er dog ikke altid, at det holder stik alligevel. Den ene dag lover de 28 grader, men så blæser det så meget, at det føles 10 grader koldere. Den næste bliver der lovet 20 grader og inden dagen er omme, har de 30 grader næsten taget livet af én. Det er sgu ikke særligt fedt.

Det er nok også derfor, at sommeren i Danmark er én af de årstider, jeg synes mindst om. Man har forventninger om lækkert vejr, men bliver ofte skuffet over de sølle to uger, som vi må nøjes med. Derfor er det bare lidt lettere med, specielt, efteråret og foråret, hvor man i højere grad kan regne med vejret. Hvis det så skulle blive lorte vejr, jamen så er det mere acceptabelt, fordi det jo bare er efterår, men hvis det derimod bliver godt vejr, så bliver man nærmest mere glad for den ene dag, end man var for de to uger i sommerferien.

.

Sommeren i Danmark er ikke engang ovre, men jeg sukker allerede efter varmere lande, bounty strande og palmer, kolde drinks og varmt vand. Mmmmh.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG