Interior decorating

Søvn er undervurderet

67

Det er længe siden sidst, at jeg har følt mig så udkørt op til en weekend. Forrige uge var fuld af planer, events, skole og lektier at jeg ikke rigtigt havde tid til at slappe af på noget tidspunkt. Denne uge har kørt i et lidt lavere tempo, men med endnu flere undervisningstimer og også med et par middagsaftaler og selvom det ikke har været meget, har jeg kunnet mærke på kroppen, at det har været tiltrængt med noget afslapning.

Det kunne jeg mærke, da jeg torsdag aften følte mig så smadret, at jeg allerede gik i seng kl. 20:00, eller i dag, hvor jeg først lige er vågnet for en lille times tid siden. Søvn er virkelig undervurderet. 

.

Jeg har heldigvis ikke rigtigt nogle planer for weekenden, ud over at vi skal i biografen i morgen. Faktisk to gange i streg. I det at det var den store biografdag i morgen og man kunne få billetterne til halv pris, så havde jeg været inde at købe to billetter til Pixels, som Sonny og jeg i længe havde snakket om. Dagen efter fik jeg så en mail fra biografklubben, om at jeg nu havde points nok til at købe en billet til normalpris. Det ville altså sige, at jeg kunne købe to til halv pris. Eftersom jeg synes, at søndagen rigtigt skulle stå i min kærestes navn, så var jeg inde at købe billetter til Fantastic Four også.

Og han blev rigtig glad for overraskelsen, kan jeg lige fortælle dig! 

Men eftersom hele dagen i morgen mere eller mindre bliver brugt på biffen, så skal de huslige pligter ordnes i dag, samt den obligatoriske dosis afslapning, som jeg har glædet mig til hele ugen.

Hav en fantastisk weekend!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG