Everything

Sådan charmerer du din lærer

34

Det gik godt i dag! Rigtig godt endda!

Jeg har en rigtig god følelse med det hele. Det bliver kun bedre af, at den første dag gik forrygende – også selvom jeg svedte som en gris, da jeg ankom til skolen, fordi jeg havde givet den gas i pedalerne på cyklen, plus skulle gå tre etager op af trapper. Det er ikke en god kombi! Faktisk startede dagen slet ikke godt. Mest af alt havde jeg bare lyst til at sove videre, men stod op alligevel. Bagefter finder jeg så ud af, at den eneste hvide bh, som jeg har, ikke er helt tør og at jeg ikke kan nå at gøre noget ved det – jeg havde altså virkelig udset mig at have min fine hvide chiffon top på i dag! På med den fugtige bh (virkelig en øv-følelse!!) og ud at lave morgenmad. Men hvad er dog det? Vi har selvfølgelig ikke mere rugbrød og intet lækker topping til min skyr.

Den hektiske og problemfyldte morgen forvandlede sig som den grimme ælling og blev til en meget smuk svane; jeg stødte ind i en rigtig sød pige, der boede lige i nærheden af mig selv. Vi faldt i snak med flere søde piger, havde det sjovt og grinede med dem. Lærerne var også rigtig flinke og sjove, på trods af høje bukser, briller og undervisning i Erhvervsøkonomi! Undervisningen fangede mig og jeg tænkte; det kan jeg sgu godt knokle i med de næste 10 uger og så er jeg færdig og skal ud at arbejde. Vejret var suverænt på trods af en noget underminerende vejrudsigt her til morgen og så fulgtes jeg hjemad med min nye klassekammerat, som jeg endvidere skal følges med i morgen også.

.

Du skal da heller ikke misse dagens sjove oplevelse:

Vores lærerinde præsenterede sig selv ved navn, hvorefter vi skulle gætte forskellige ting om hende. Selvfølgelig starter hun med alder. Folk er lidt stille og tør til at starte med ikke at gætte på en midaldrende kvindes alder. Hurtigt slynger jeg dog ud; “30!”, som den sjover jeg er. Folk begynder at grine og jeg kan ikke selv lade være med sidde og fnise lidt. Lærerinden får et bredt smil på læben og siger; “Jeg ved godt, at jeg lige sagde, at jeres svar ikke har nogen indflydelse på jeres karakterer, men du har lige sikret dig et 12-tal!”. Så hurtigt kan man åbenbart charmere sig ind på sin nye lærer – specielt når hun faktisk i virkeligheden er 52år.

.

Inden jeg går i gang med de sidste lektier, sidder jeg nu og hygger mig med en god kop kaffe, nogle stearinlys og et godt blad.

Hav en dejlig aften!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG