Food & Drinks

Rar morgenstund

6162

Når dagen starter sådan her – det er nu meget rart!

Ja, jeg ved godt, at der har været utroligt mange madbilleder på bloggen for nyligt, men jeg kan simpelthen ikke lade være med at poste det på bloggen, når jeg får noget lækkert – specielt når det så oven i købet er sundt! Hæhæ.

I dag har jeg en forholdsvis lang skoledag – helt til klokken 15:30, fyldt med Erhvervsøkonomi, Afsætning og IT. Det bliver en lang dag. Det kan jeg allerede sige nu. Når jeg så kommer hjem, jamen så skal der minsandten også ordnes vasketøj og ryddes op og gøres rent. Puuuh.

Og i morgen kommer min papzchen så! Det er ved at være længe siden, han sidst har været på besøg her i Oense. Sidste gang var faktisk på min fødselsdag, d. 29. maj. Jeps, så længe siden er det. Derfor skal jeg også have fundet på noget helt specielt og lækkert at lave til aftensmad i morgen – så kan det jo være, han kommer på besøg igen snart. Vi ved jo alle, at vejen til en mands hjerte går igennem maven, hæhæ. Det passer vidst meget godt på min papz!

.

Hav en helt fantastisk dag!

.

60

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG