Interior decorating

På et hængende hår

7

Denne smukke sofa har i længe ligget øverst på vores ønskeliste. Allerede inden vi flyttede ind i vores lejlighed tilbage i februar, havde jeg haft kig på den i omtrent et halvt års tid og ville så gerne pryde vores nye lejlighed med en flot, mørk sofa, som ville passe ind i resten af indretningen.

Eftersom vi ikke havde pengene til den i al flyttekaosset, måtte vi prioritere – det endte med spisebords stole, en seng og et tv. Vi havde ingen af disse ting og nu hvor vi jo allerede havde et sæt sofaer i forvejen, var det ikke så underligt, at vi valgte at vente med sofaen.

Vi aftalte derfor i stedet at ønske os gavekort i fødselsdagsgave og senere, når vi havde råd til at lægge lidt penge til side, at spare op til den. Vi begyndte faktisk først denne måned, men i torsdags var jeg så inde at kigge på hjemmesiden og til min store overraskelse og ærgelse kunne jeg se, at sofaen var på tilbud til kun 3.150kr på ukendt tid. Altså 2.000kr mindre end normalt – næsten en halvering!

Det var drøn ærgerligt, at den var sat så meget ned i denne måned, inden vi faktisk havde alle pengene til den. Vi satte os derfor til at skrabe pengene sammen til den. 2.000kr er fandme også mange penge at spare og det ville være virkelig ærgerligt, at gå glip af sådan et tilbud! Vi havde jo også 1.100kr gavekort til den, så vi skulle egentligt “bare” fiske 2.000kr sammen.

Det gjorde vi så og i fredags tog vi ned i Bilka og betalte for den. Der var godt nok en måneds tid til at den kunne leveres, men pyt! Vi har sparet en masse penge og så har vi noget godt at se frem til.

.

Følelsen blev også kun bedre, da jeg i går var inde på deres hjemmeside og så, at den igen var blevet sat op til normal pris! Vi nåede det akkurat! Yes!

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG