Interior decorating

NU ER DE MINE!

77

Nu er de ankommet! Jeg fik en e-mail tidligere i dag – jeg hoppede på cyklen og skyndte mig over for at hente pakken. Da jeg kom hjem, turde jeg næsten ikke at åbne pakken. Det synes helt uvirkeligt, at de nu endelig var mine. I længe har jeg sukket efter dem, så da de endelig stod på bordet foran mig, kunne jeg ikke helt fatte, at de nu var mine.

De fleste flår deres pakker op, når de får noget, de har ønsket sig. Dér er jeg helt anderledes. Jeg tør næsten ikke at åbne dem. Ganske langsom pakker jeg dem ud og endnu langsommere åbner jeg den endelige kasse. For mig er det som den uhyre sjældne skat i Indiana Jones; bange for at ødelægge dem, eller at de nu skulle fordufte, pakker jeg dem ganske nænsomt op.

Selvom jeg har sukket efter dem i længe og stopper op ved Kay Bojesen montret, hver gang jeg befinder mig i en indretningsbutik, samt beundrer min venindes flotte sæt, så var det som om, jeg alligevel blev glædeligt overrasket, da jeg fiskede dem ud af træ konfettiet. For hvor er de da bare meget smukkere, når man sidder med dem i hånden og netop i samme øjeblik skal til at beslutte sig for, hvor i alverden de skal placeres i lejligheden.

.

Der kommer et billede op af de fine Turtelduer senere! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG