Food & Drinks

Let og lækker morgenmad

1415

Det er fredag, hvilket betyder weekend. Er det ikke skønt?

Jeg har derfor startet weekenden med et helt igennem lækkert måltid mad, bestående af naturel yoghurt, frugttern fra Vores Frugtblanding (ananas, fersken, jordbær mv.) og toppet med nogle hakkede mandler – og så selvfølgelig et stort glas appelsinjuice til. Mums!

Allerede nu kan jeg mærke, at det bliver en rigtig god dag. Om lidt engang skal jeg lige have ordnet nogle huslige pligter, senere skal jeg bage nogle skyrboller og i aften kommer Sonnys bror og hans dejlige lille familie, hvilket jeg ser rigtig meget frem til!

Når jeg engang har været i gang med at bage de lækre skyrboller, så smider jeg lige nogle billeder op og en opskrift. Glæd dig!

.

Hav en dejlig weekend!

.

13

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG