Food & Drinks

Lækre fiskedeller med sprød salat

4139

Kan du lige sige lækker? Dét er, hvad disse yderst velsmagende fiskefrikadeller er! Jeg havde sådan en lyst til at lave noget lækkert, sundt og mættende i dag – også lidt anderledes.

Derfor valgte jeg at lave fiskedeller med en sprød salat bestående af rød spidskål, granatæble og valnødder. Nøj, hvor var det bare lækkert! Haps haps haps.

Vi havde en del rød spidskål i køleskabet og jeg ville rigtig gerne have det spist, derfor var jeg i morges inde at google salater med det. Som én af de øverste dukkede denne enkle og flotte salat op. Faktisk var jeg en smule skeptisk. Rød spidskål, granatæble og valnød? I mit hoved lød det som en lidt løjerlig sammensætning. Alligevel synes jeg nu, at vi skulle prøve den og vi blev virkelig ikke skuffede! Jeg synes, den var virkelig lækkert og komponenterne klingede super godt sammen. Endda kæresten nød det – så kan det da ikke være helt skidt.

.

Skulle du have lyst til at prøve kombien, så synes jeg helt bestemt, at du bare skal kaste dig ud i det – salaten kan kun anbefales!

.

40

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG