Everything

Juli var spækket med hygge

image

I juli kom jeg ud at rejse med min kære mormor, som jeg havde set frem til i længe! Vi var i det sydlige Polen, hvor vi boede tæt på de flotte træbelagte bjerge og besøgte bjergbyer og kom med lift op på det højeste bjerg i Polen, hvor denne udsigt også er fotograferet fra. Samtidig var vi også et smut i Prag – på trods af sygdom, så var det nu en hel dejlig ferie alligevel.

.

86

Der stod laks på menuen flere af dagene i juli, som blev serveret på alle mulige forskellige måder – gerne med nye kartofler til. Det var simpelthen bare SÅ let og lækkert at få. Både kæresten og jeg nød det virkeligt.

.

18

Jeg drømte mig væk til fjerne destinationer og fik endelig lavet en top 10 over destinationer og oplevelser, som jeg bare MÅ have med i bagagen. Du kan læse mere om mit beslutningsproblem i dette indlæg.

.

imageimage

På min ferie fik jeg ikke købt det helt store, men jeg fik dog gjort mig nogle lækre køb i form af et smukt sæt, bestående af en fin håndtaske og en flot pung. Samtidig fik jeg nogle rigtig lækre støvler af min søde mormor, der insisterede på at give mig dem. De har nogle rigtig fede gulddetaljer, som jeg faldt pladask for med det samme. Faktisk blev støvlerne indviet i går, men glæder mig rigtigt til at pifte mine efterårs outfits op med dem og deres rå detaljer.

.

81

Jeg var en del sammen med min søde svigerinde og hendes alt for lækre små piger. Sophia, som den lille lækkermås på billedet hedder, bliver bare så stor nu og det er ikke til at fatte, at hun for bare seks måneder siden lå og hyggede sig inde i Katrines mave. For hver dag, der går, bliver hun kun endnu mere smækker lækker og jeg glæder mig sådan til at se hende igen på onsdag!

.

33

I løbet af juli måned fik jeg indtaget en masse lækker, og sundt(!), morgenmad. De af jer, som har fulgt med så længe her på bloggen, har nok opdaget, at jeg er temmelig vild med naturel yoghurt og det må da også siges, at morgenmåltiderne primært bestod af det vidunder produkt, som blev toppet med alskens lækkerier – lige fra blåbær, til blandede nødder og honning. Mums!

.

image

I juli fik du desuden også et lille indblik i min personlige tøjstil med dette billede fra Polen, hvor jeg var iført min yndlings kjole og mine flotte nye sandaler.

.

collage

Endnu et indlæg, der fik lidt mere opmærksomhed end de sædvanlige her på bloggen, var dette indlæg, der omhandlede min evige trang til fornyelse – specielt i form af ny frisure og hårfarver, som en del kvinder kunne nikke genkendende til!

.

image

Månedens helt store indretnings højdepunkt var, da dette fine ur blev tilføjet i samlingen af smukt nips! Den blev hurtigt hængt op sammen med min fine Menu POV stage, der havde ligget alt for længe inde i vores baglokale.

.

17

Én af min kærestes højdepunkter for juli måned var nok disse super lækre cookies, som blev bagt og spist meget hurtigt. De var en stor succes og opskriften kan findes lige her!

.

IMG_7033

Det var ydermere en måned, hvor min dejlige veninde Sara blev fejret efter at være blevet student. Det er så flot gjort og jeg er SÅ stolt af hende! Det var en rigtig lækker dag i godt selskab, med godt vejr og rigtig lækkert mad!

.

36

Jeg fik ydermere testet denne vildt lækre og meget kalorielette is, som jeg skal have fyldt min fryser op med – for nøj, hvor smager den bare godt! Hvis du ikke fik læst min vurdering, kan du gøre det lige her!

.

Det var så en lille throwback over min juli. Juli har været en rigtig dejlig måned med en masse hygge og nærvær, godt vejr og lækkert mad. Hvad fik du din juli til at gå med?

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG