Interior decorating

Jeg har lige fået penge-køb

93

Pengene var kun lige nået at gå ind på min konto i dag og så havde jeg med det samme klikket disse to lækre ting hjem. String Pocket hylden har længe været på min must have liste, så der var ingen spørgsmål om, nu hvor jeg havde lidt ekstra penge denne måned, at den skulle klikkes hjem som noget af det første.

Derimod fandt jeg først potten i går aftes. Jeg har i længe gerne villet have nogle flere planter inde i vores stue, men kravet til dem var, at det skulle være planter i støvede farver. Altså ikke nogle med skrig grønne blade og pang røde roser, som eksempel. Faktisk har jeg i længe gerne villet have et spøgelsestræ, men jeg har bare ikke fundet den perfekte potte til den endnu. Indtil at jeg så, at én af mine veninder (søde Lin) havde lagt et billede ind på instagram med ovenstående krukke (bare i lysegrå) og faktisk med et spøgelsestræ i. Det så da bare skide godt ud! Jeg fik hurtigt udspurgt hende om mærke og størrelse.

Potten var fra Hay og da jeg fandt den var jeg lidt overrasket over prisen. Jeg havde regnet med, at den havde været dyrere, men næ nej, jeg skulle af med sølle 89kr for en størrelse i medium. Det kunne jeg da godt lige overkomme.

.

Klik, klik, klik.

Og så var de to ting bestilt hjem. Nu venter jeg så blot på at få dem hjem. Den fine hylde skal op ude i køkkenet, så jeg glæder mig helt vildt. Køkkenet er ikke ligefrem den del af lejligheden, der har fået mest opmærksomhed, hvad angår indretning. Det skal ændres nu.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG