Wanderlust

Frygtelig lille

36

På vores rejse var vi ude at se nogle skønne ting – i hvert fald de to første dage, hvor vi ikke lå syg.

Blandt andet var vi den første dag ude at se, det område vi boede i. Vi var nok ude at se noget af det smukkeste af Polen; bjergene og dets små bjergbyer, flot natur og karakteristisk arkitektur, der grænser op ad grænsen til Tjekkiet.

På vores sightseeing rundt i det sydlige Polen tog vi et smut forbi den yderst smukke bjergby Karpacz, hvor vi havde muligheden for at tage en lift op på det højeste bjerg i Polen. Trods min store angst for højder, valgte jeg alligevel at få oplevelsen med. Det var en lang og nervepirrende oplevelse  – specielt op ad, hvor jeg sad stiv som et bræt hele vejen.

Betaget, det kan man vidst roligt sige, at jeg var. Udsigten på toppen ramte mig hårdt og jeg blev helt målløs og følte mig pludselig frygtelig lille. Bare et lille menneske på toppen af et stort bjerg. Det var en fantastisk smuk udsigt og jeg nød virkelig turen ned af!

.

Har du også fået nogle helt fantastiske oplevelser med i bagagen denne sommer?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG