Everything

Gode minder

2627282930313233

Det var en skøn dag i går. Jeg havde en aftale med søde Katrine – vi skulle i Zoo med hendes to små piger og bare hygge. Det må det siges, at vi fik gjort!

Vi startede i Zoo, hvor vi fik set på en masse flotte dyr. Lille Sophia lå bare og chillede i barnevognen, mens Alma rendte omkring og ikke kunne få snust sig indtryk nok til sig. Dyreglad, det må hun siges at være og vi skulle både se tiger, giraf, heste og pingviner. Undervejs slog vi os ned ved en bænk og nød nogle lækre måltidssalater fra Fakta og hyggede i det gode vejr.

Det kan godt være, at vi var færdige med Zoo efterfølgende, men vi var i hvert fald ikke færdig for dagen! Derfor tog vi et smut til Kerteminde Strand, hvor vi sad og hyggede. Alma og jeg fandt en masse vandmænd, som hun synes, var super spændende. Der blev skam også tid til en stor is og lidt leg på legepladsen, imens Katrine og jeg gik og beundrede de flotte lystbåde.

Da vi havde fået sand og vand nok, tog vi hen til Pizza Pronto, hvor vi nød et lækkert måltid ude i det sidste solskin. Det var godt tiltrængt med sådan en rigtig hyggedag, hvor der blev tid til alt og ingenting. Den sidste feriedag kunne ikke have været fejret bedre.

.

Lige nu er jeg faktisk i skole, men jeg synes da ikke, at du skulle gå glip af de fine billeder fra i går.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG