Personal stuff

Frivillig til Karrusel

95

Jeg er netop hjemvendt fra mødet. Det var faktisk vildt hyggeligt. Lotte og jeg hyggede os i hvert fald med øl, indkøb og dårlig humør. En skøn blanding!

Udover mine to vagter til Karrusel, fik jeg lige tilføjet en ekstra én. Det vil sige, at jeg faktisk skal stå fra 15:30 om lørdag til 06:00 om søndagen.. Hæhæ. Det skal nok blive sjovt. Først som sikkerhed på pladsen og bagefter i baren til efterfest på Momentum.

Denne uge er efterhånden godt spækket med planer! I morgen skal jeg igen til frivilligmøde angående sikkerheden, som jeg skal være med til at opretholde på lørdag. Onsdag skal jeg muligvis til noget Herstal og Juna lagersalg med søde Maja (det håber jeg i hvert fald på!), torsdag skal jeg hente goodiebagen fra Karrusel + sofaen kommer, fredag, lørdag og søndag skal jeg arbejde frivilligt til Karrusel.

.

Så jaeh. Det skal nok blive en god uge!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG