Food & Drinks

Fødselsdagsfest i top

8990

I dag blev søde Katrine fejret med hendes 24 år (28, shhh) – og det må siges, at hun havde sørget for os! I går aftes havde hun bagt lækker marengskage og her i formiddags de lækreste burger boller. Dertil var der lækkert tilbehør og super gode vegetarbøffer til mig. Mums! Der kunne i hvert fald ikke sættes en finger på menuen!

Foruden den gode mad hyggede vi os også. Onkel Sonny og Tante Nikki (min kæreste og jeg) fik også leget en hel del med Alma, som jo er en fast kotume, når nu vi er på besøg (gælder også omvendt, hvis nu de er på besøg hos os). Børnene var i et strålende humør, hvilket var skønt. Min lille Fia (Sophia på ca. 6mdr) er også begyndt at få nogle overdådige kyssekinder, så tanten her er da selvfølgelig bare nødt til at overdænge hende med en masse møssere. Hæhæ.

.

Der er altså ikke noget bedre end børnelatter og god mad!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG