Food & Drinks

Ferie afslutning

25

Hold nu lige op, hvor har jeg bare haft en alt for lækker afslutning på min ferie! Jeps, i morgen går det atter løs og jeg starter på et nyt studie. Et 10-ugers kursus med afslutning i oktober. Det er nyt og anderledes, end hvad jeg tidligere har været vant til, men jeg er rigtig spændt!

I dag var jeg sammen med min søde veninde Katrine (aka svigerinde, aka kærestes brors kone) og hendes to små søde guldklumper. Vi hyggede virkelig og hvor var det da bare skønt med noget rigtigt kvalitetstid med den søde lille familie. De betyder så meget for mig og jeg hygger mig altid i deres selskab.

Her er der lige et enkelt billede af afslutningen på en rigtig god dag. Mmmmh, det smagte godt! Hvilket nok skyldtes, at jeg overhældte det med hvidløg, hæhæ.

.

Hold udkig med i morgen, hvor jeg lægger nogle billeder ind fra højdepunkterne i dag og fortæller lidt mere om vores skønne oplevelser.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG