Food & Drinks

En skøn aften

1920

Vi havde en virkelig hyggelig aften, hvor vi fik noget lækkert at spise – specielt hovedretten var virkelig lækker og smagfuld. Der var en god atmosfære i luften og det var meget mere afslappet end normalt, på en helt vildt dejlig måde, hvor vi bare sad og snakkede og morede os.

De to små prinsesser var virkelig skønne og Alma var i et rigtig dejligt humør, grinede, fløjtede og snakkede på livet løs. Det er helt utroligt at tænke på, hvor store de allerede er blevet – for blot et halvt års tid siden lå Sophia stadig og hyggede sig inden i Katrines mave og nu er hun allerede så stor og kan næsten sidde helt selv. Hvor tiden dog flyver!

.

Jeg håber, du nød din aften bare halvt så meget som jeg, for så har du i sandheden haft en rigtig dejlig aften.

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG