Tips & Guides

Design din egen kalender

49505152

Problemet startede faktisk for lidt over et år siden. Jeg var på jagt efter en kalender. En kalender har altid været meget vigtigt for mig og jeg kan simpelthen ikke undvære én. Derfor var jeg også forbi samtlige boghandlere, men uden held. Hvis der er én ting, jeg virkelig er kræsen angående, så må det uden tvivl være min kalender. Den skal være flot, have en passende størrelse, have et verdenskort, plads til at skrive noget i, personlighed og så må den gerne skille sig lidt ud fra de andre. Jagten virkede forgæves og jeg kunne bare ikke finde en ordentlig kalender og da slet ikke til en fair pris – så skulle man købe omslaget og selve kalenderpapiret for sig og det gav ofte små 500kr. Det ville jeg simpelthen ikke gå med til.

Men så ramte idéen mig; burde man ikke kunne designe sin egen kalender?

Jeg gav mig hurtigt til at søge på internettet og inden for ganske kort tid, stødte jeg på en side kaldet Personlig Almanak (som nu hedder Personal Planner). Det var en rigtig fin side, hvor jeg kunne designe min egen kalender med en masse muligheder. Der gik ikke længe, før jeg havde designet den perfekte kalender til mig selv. Det blev en lille én i et enkelt design med et billede af en tiger i sort hvid på forsiden og med temaet lyserød inden i. Den var perfekt for mig. På det tidspunkt kostede deres mindste kalender vidst nok 340kr, hvis jeg husker rigtigt.

Det sidste års tid har jeg været super glad for den. Dog synes jeg i slutningen, at den godt kunne være en lille tand større.

Det blev den så denne gang, hvor jeg gik efter et meget mere farverigt design. Det skulle være en kalender, der afspejlede min eventyrlyst og så skulle den være fuld af farver og længsel mod de varmere lande – altså være rigtigt bounty inspireret – det må det siges, at den blev! At priserne på deres hjemmeside så var faldet, gjorde mig kun gladere, specielt eftersom jeg havde aftalt med mig selv, at jeg skulle have sådan en kalender igen, uanset hvad.

Jeg er helt vild med konceptet! Det er en rigtig fed hjemmeside, hvor man kan få lov til at designe alle de kalendere, som man skulle have lyst til. Med 4 forskellige størrelser skulle der også være noget til enhver smag. Du vælger selv forside -og bagsidebillede og du kan vælge farvetema, de små bokse nederst på siden mv.. Og det bedste ved det hele? De har sat priserne rigtig meget ned! Nu starter de fra 200kr (og NEJ, der er ingen fragt!!) og den dyreste topper ved 260kr! Uanset om det er noget for én eller ej, så synes jeg, at man skulle prøve at kaste sig ud i at designe det – så kan du jo altid selv bestemme, om det er noget, du gider at investere i.

Du kan give dig i kast med dit eget design lige her.

.

53

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG