Food & Drinks, Interior decorating

Den søde tand

1617Vi er efterhånden ved at være klar til at modtage gæster om et par timer, hvilket jeg glæder mig til. Det er altid så hyggeligt at få besøg af lige netop de gæster, som vi afventer. Vi mødes gerne en gang i ugen eller i hvert fald hver anden uge, hvor jeg så enten hjælper Katrine med noget havearbejde, vi tager på café, hygger eller som i aften, hvor vi skiftes til at invitere til spisning.

Specielt dét med at skiftes til at invitere til spisning er super rart – det er rart at kunne få folk på besøg, hygge sig med dem og gøre lidt ekstra ud af det. Samtidig er det også vildt rart ikke selv at skulle stå for madlavningen den ene gang hver anden uge, hvor det så er den andens tur til det. Man skal bare møde op med godt humør og få noget godt mad.

Eftersom det er nogle rigtig slikmunde, vi får besøg af i aften, så har jeg, udover at have lavet dessert, også gemt lidt slik i min fine Bellino krukke fra Kähler. Når vi så engang er færdig med at spise og Alma på to år måske gerne vil se lidt Disney Sjov, så kan jeg lige løfte låget af og så kan folk få stillet den værste sukkertrang, imens vi hygger og inden vi skal have dessert.

Jeg fik godt nok aldrig bagt nogle skyrboller i dag – det må vente til i morgen. I stedet fik jeg bagt en lækker og anderledes jordbær tærte, som jeg glæder mig rigtig meget til at servere i aften!

.

Når cremen er stivnet lidt og jeg har pynten den, skal der nok komme billeder på OG en opskrift.

.

18

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG