Interior decorating

Den længe ventede pakke

4746

I torsdags kom der en pakke ind af døren. En pakke, som jeg har ventet rigtig længe på! For fem måneder siden tilmeldte jeg mig et abonnement på Bo Bedre, hvor man kunne vælge en tilhørende gave. Jeg valgte helt uden tvivl de smukke kobber stager fra Stelton.

Men. Kun kort tid efter fik jeg en e-mail, hvor i der stod, at grundet stor efterspørgsel på stagerne, var der lang ventetid på dem og vi kunne først forvente af få dem i midten af august. Det var lidt øv, men samtidig gjorde det ikke så meget, eftersom de er blevet tiltænkt en plads, de først rigtigt kan få, når vi får vores nye sofa om mindre end 3 uger. Indtil da kan jeg gå og beundre dem, for hvor er de da bare flotte. 

.

Hav en fantastisk lørdag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG