Style

Dansk efterårsstil

 

Danish Fall

 

Vi ved det jo alle godt. Vi bor i Danmark, så vi skal nok snart til at kigge efter lidt varmere tøj. Nu er jeg i det hele taget også bare meget bedre til langærmede kjoler, så efteråret er lige mig. Og mon ikke, vi allerede snart skal til at skifte over i noget lidt varmere?

Som jeg tidligere har nævnt, så er jeg ikke så godt til det med farver bortset fra marineblå, som jeg så til gengæld har næsten lige så meget af som jeg har af sort. Jeg gad godt at bevæge mig ud i noget mere mørkegrønt og vinrødt, så da jeg fik øje på denne smukke grønne kjole i H&M, så var jeg solgt. Den må jeg hellere forbi og prøve én af de næste par dage, for den er da bare SÅ flot.

.

Dette er så mit bud på et lækker efterårs outfit – dog lige med et par strømpebukser til også.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG