Interior decorating

Blå drømme

12

Jeg har i længe drømt om blåt.

Er det så svært at forstå? Blå er jo en vidunderlig flot farve! Specielt den dybe marine blå fanger mit blik, mit sind og min interesse. Derfor har jeg i længe været på udkig efter flotte blå vaser, krukker og andet nips, som vi kvinder føler en sær tiltrækningskraft til. Dog uden held. Blå har bare ikke været en særlig populær farve i indretningen. I hvert fald ikke lige i den tone, som jeg havde udset mig for. Af og til er jeg stødt på en blå pude til sofaen, men har måttet gribe min kæbe fra at ryge mod jorden; priserne har været uhørligt svimlende for en SU indkomst.

Men så skete det. Først udgav Lyngby den flotteste mørkeblå vase (som jeg dog endnu har til gode at se i virkeligheden) og nu er der efterhånden begyndt at komme flere blå tilføjelser i landets interiør butikker. Mit held var med mig; blå lader åbenbart til at blive én af de helt store farver for det kølige vinterhalvår. Der er endnu ikke det helt store udvalg, som jeg ellers godt kunne tænke mig, men der er da nogle super flotte ting i blandt allerede!

Et mærke, jeg faktisk aldrig havde hørt om før, har virkelig taget mig med storm. Skjalm P. Hold da helt op, hvor har de lavet nogle få, men helt igennem flotte ting i den flotteste dybe blå! De blå ting på ovenstående billede er faktisk af samme mærke, men foruden den betagende krukke og den smukke vase, har de også lavet de flotteste pudebetrækker i samme flotte blå farve som vasen. Jeg er simpelthen bare begejstret og der går nok ikke længe, før jeg har tilføjet nogle af deres lækre blå nips til min indretning.

.

Jeg er ikke den eneste, der er begejstret. Faktisk tror jeg, at min kæreste er næsten mere begejstret over min kærlighed til mørkeblå, end jeg selv er. Han er i hvert fald glad for det maskuline twist, som vores lejlighed står over for.

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG