Food & Drinks

Banan & Peanutbutter vol 2

9

Så blev det tid til at se anden udgave af et måltid mad med udgangspunkt i banan og peanutbutter! Fik du ikke set det første indlæg? Bare rolig, du kan se eller gense det lige her.

Da jeg havde lavet min egen morgenmad, fik min kæreste pludselig en vild lyst efter peanutbutter og han var faktisk selv på vej ud for at lave en mad, da jeg tilbød at lave den for ham. Det giver mig sådan en glad følelse inden i at lave noget godt mad til ham, specielt hvis han så også kan lide det.

Derfor smurte jeg et stykke rugbrød med peanutbutter og brugte resten af bananen og de hasselnødder, som jeg havde hakket. Han var helt vild med maden, så det må vidst siges at have været en rigtig success.

.

Hvad er det bedste mad, du har prøvet med udgangspunkt i banan og peanutbutter?

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG