Food & Drinks

Banan & Peanutbutter vol 1

10

For mig starter en god dag med et godt måltid.

Jeg elsker at bruge lidt ekstra tid om morgenen på min morgenmad – jeg håber, at jeg får tid og mulighed til det fra på mandag også, hvor jeg igen starter på uddannelse.

Inden længe går turen hjem til søde Katrine, der skal have lidt hjælp til bekæmpelse af ukrudtet, så det er, hvad dagen kommer til at gå med, mere eller mindre. Derfor synes jeg også, at jeg skulle have en god bund for dagen med en portion skyr, en halv banan, en klat peanutbutter og en lille håndfuld hasselnødder. Det smagte virkelig godt, kan jeg fortælle dig! Mmmmh.

Senere lægger jeg et andet billede ud af et måltid mad, der også har taget udgangspunkt i banan og peanutbutter – et måltid mad, som blev lavet til min søde kæreste og som han var rigtig vild med. Så hvis du er vild med banan og peanutbutter, så glæd dig!

.

Hav en rigtig dejlig dag!

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG