Wanderlust

Sygdom i Polen

imageJep, jeg er desværre blevet ramt af sygdom hernede i Polen. Måske er jeg blevet smittet af hende den syge, der var med i bussen i går, eller også er det noget, jeg har spist.

Jeg vågnede i hvert fald kl. 01:30 ca.. Jeg svedte helt vildt, følte mig omtåget og svimmel og kunne mærke en hel ustyrlig kvalme ulme nede i maven. Da jeg kom ud på badeværelset, og jeg skyndte mig ellers, nåede jeg kun lige hen til toilettet, før det stod ud af mig foroven.

Da jeg følte, at jeg var færdig, børstede jeg tænder og lagde mig ind igen. Men det var svært at falde i søvn – jeg vendte og drejede mig utallige gange og jeg nåede knapt at sove 10 min, før jeg igen følte kvalmen. Denne gang nåede jeg ikke helt hen til toilettet, så jeg var nødt til at sigte efter håndvasken.

Sådan fortsatte det helt indtil for en halvanden times tid siden. Jeg har ikke sovet meget mere end 3 timer alt i alt, men samtidig har jeg været ude at kaste op hele 8 gange (indtil videre).

Det er bestemt ikke sjovt! Jeg kan ikke holde noget nede, men siden anden gang opkast, har der ikke været mere i maven. Det har dog ikke hindret kvalmen eller de sammentrækninger/kramper min mave laver, når jeg har måttet skynde mig ud på toilettet igen. Det er det værste. At kroppen tvinger én til at kaste op, når man ikke har mere nede i maven. For helvede hvor gør det da ondt.

Det virker dog til, at jeg har fået det lidt bedre nu. Da de andre tog afsted på tur (som jeg jo desværre ikke kom med på så, øv!), satte jeg mig ud på altanen og nød lidt af det gode vejr. Det har lykkedes mig at holde en pille nede i maven nu længere end i nat. Mon ikke, det går frem ad nu så?

.

Jeg ønsker dig en helt og aldeles dejlig dag og håber, at din ferie forløber uden sygdom!

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG