Food & Drinks

Super nemt mad

91

Jeg er fan af nem og hurtig madlavning og det er lige, hvad dette er! (Ja, jeg ved godt, at det er laks IGEN igen igen). Derfor er jeg også blevet meget forelsket i min ovn, for det er da vildt, hvor meget lettere det bliver, når man ikke skal stå og røre i det hele tiden. Det står egentligt bare (mere eller mindre) og passer sig selv, indtil det er færdigt.

Det bliver simpelthen ikke lettere at lave sundt mad, hvis du spørger mig! Og så tager det maks 30min at lave – det kan enhver da være med til!

Dette skal du bruge: laks, nye kartofler, asparges, edamame bønner, sesamfrø, radisser, hvidløg (behøves ikke), salt, peber, olivenolie og staniolpapir.

1. Smør staniolpapiret med olie (så laksen ikke hænger fast efterfølgende).

2. Massér salt, peber og hvidløg godt ind i laksen og pak den ind i staniolpapiret. Laksen skal have ca. 20min (alt efter størrelse) ved 200 grader.

3. Kog de nye kartofler i 10-12min og køl dem en smule af.

4. Hæld det kogende vand ud over edamame bønnerne og lad dem simre i ca. 5min.

5. Kom kartoflerne i en skål, hæl lidt olivenolie ned i, samt salt, peber, sesamfrø og rør rundt.

6. Snit radisserne og aspargesene.

7. Steg aspargesene og hæld dem, sammen med radisserne, ned til kartoflerne.

8. Pil edamamebønnerne og nyd med laksen.

.

Og SÅ let kan det ordnes! Bon appétit!

.

Følg min blog med Bloglovin!


I am a fan of easy and quick cooking and that is exactly what this is! (Yeah, I know, salmon once AGAIN again again).

It does not get any easier than this if you ask me! AND it does not take any longer than 30min tops – so what are you waiting for?

What you will need: salmon, new potatoes, asparagus, edamame beans, sesame seeds, radishes, garlic (optional), salt, pepper, oliveoil and foil.

1. Grease the oliveoil onto the foil (making sure the salmon lets go afterwards).

2. Season with salt, pepper and garlic and wrap it in the foil. The salmon should bake 20min at 200 degrees (according to size).

3. Boil the new potatoes in 10-12min and cool them a bit.

4. Pour the boiling water on the edamamebeans and let them simmer for about 5min.

5. Pour the potatoes into a bawl and mix with a bit of oliveoil, salt, pepper and sesame seeds and mix it.

6. Chop the radishes and asparagus.

7. Fry the asparagus and pour them, along side the radishes, into the potatoes.

8. Peel the edamame beans and enjoy with the salmon.

.

And that is how easy it is done! Bon appétit!

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG