Interior decorating

Skøn weekend!

65

Det er weekend og vejret er fantastisk! Kunne det blive meget bedre?

Lige om et øjeblik skal jeg over at handle ind til noget lækkert sommermad til i aften og så vil jeg ud at gå en tur i det dejlige vejr – det skal nemlig nydes, imens det er her og hvem ved, måske det kunne være godt for min (meget!) blege krop at få noget sol – jeg håber dog ikke, at jeg skræmmer nogen væk derude!

God weekend til alle jer dejlige mennesker!

.

Følg min blog med Bloglovin!


It is weekend and the weather is great! Could it be much better?

In just a moment I am going grocery shopping and then I want to take a walk in the lovely weather – it must be enjoyed while it is here and who know, maybe it will be good for my (very!) pale body to get some sun – I just do not hope that I will scare somebody out there!

Have a nice weekend all of you wonderful people!

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG