Everything

Rudolph Care produkter

64

Jeg var for nogle måneder siden så heldig at vinde disse to super lækre Rudolph Care produkter i Boligmagasinet, bestående af et sæt til hænderne (håndsæbe og håndcreme) og nøjs, hvor er de bare gode! Ikke nok med at de lever op til deres navn, så er de jo også bare super flotte at have stående fremme på grund af deres flotte og enkle design.

.

Følg min blog med Bloglovin!


For a couple of months ago I was so lucky to win these two super amazing products of Rudolph Care in Boligmagasinet, consisting of a pair to the hands (hand soap and hand creme) and damn, they are good! Not only do they live up to their name, they are also very beautiful to have standing due to their beautiful and simple design.

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG