Interior decorating

Pynt i brug

image

I dag skal jeg have mit fine nye ur og min Menu POV stage hængt op. Det bliver skønt at få lidt nyt op!

Desværre er vi ofte bare afhængig af vores handy familie medlemmer, når der skal hænges noget nyt op. Ikke at vi ikke selv kan finde ud af at sømme et søm i eller lignende, men vi bor i en bolig blok lavet af beton. Ikke en gang en hel almindelig boremaskine kan få noget som helst i vores vægge eller loft (sådan én ejer vi nu alligevel ikke) – ikke engang min håndværker fars slagboremaskine kan få noget igennem væggene her.

Niks, der skal en borehammer i brug! Heldigvis er min svigermor ejer af sådan en fantastisk maskine – ellers havde vi hverken fået lamper, billeder, hylder eller andet op her i lejligheden (i hvert fald ikke uden blod, sved og tårer, hæhæ).

.

Derfor sidder jeg spændt nu og venter på at Sonnys lillebror kommer forbi og lige hurtigt borer to huller for os, så jeg kan få disse fine ting op at pynte!

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG