Food & Drinks, Wanderlust

Polsk morgenmad

image

Vi ankom sent i går aftes på hotellet efter vi blev nogle timer forsinket på motorvejen. Men nu er vi her så også!

Vores hotel er super hyggeligt og jeg er vild med den eventyrlige stemning, der er over det (nok mest uden på). Til morgenmaden var der en ordentlig buffet af alt muligt, som jeg havde ingen idé om, hvad egentligt var, så jeg tog noget jordbær yoghurt (det så fint ud og så duftede det altså virkelig bare godt!) og smed noget andet slags yoghurt ovenpå, der var pyntet med vindruer og strøet med kanel. Det smagte vold godt.

Er det bare mig, eller bliver man ikke altid lidt skuffet over juice i udlandet? Jeg synes altid, der er mere saft over det end egentlig juice, hæhæ.

.

Følg med på bloggen i dag – lidt senere kommer der billeder op af hotellet, vores udsigt og hvad vi laver af spændende ting i dag!

Hav en dejlig dag!

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG