Wanderlust

Mindet om en fantastisk tur til Prag

989997

I disse dage sidder min anden familie i Prag og jeg ønsker dem for alt i verden en helt fantastisk og afslappende tur!

Sidste år var de så søde at tage mig med og jeg havde en helt fantastisk ferie sammen med dem, hvor min veninde og jeg rigtig hyggede os. De havde faktisk inviteret mig med igen i år, men de kom til at ligge for tæt på rejsen til Polen med min mormor – ellers ville jeg rigtig gerne have været med! De er simpelthen sådan en sød, dejlig og åben familie, som jeg holder utrolig meget af og nyder at være hjemme hos!

Uanset hvad så får jeg dem heldigvis at se inden så længe, når Sara, min veninde, holder studenterfest – jeg når lige akkurat at komme hjem fra ferie og jeg glæder mig til at fejre hende!

.

Følg min blog med Bloglovin!


In these days my second family is in Prague and I wish them an amazing and relaxing trip!

Last year they asked me to join them and I had an amazing vacation with them – especially my friend and I really enjoyed ourselves. In fact they did actually invite me this year too, but it was very close to the vacation with my grandmother – otherwise I would have loved to join them this year too! They are an incredibly sweet, loving and very welcoming family who I care for a lot and I enjoy spending time with them!

No matter what do I at least get to see them in the near future when my friend, Sara, celebrates her graduation and I cannot wait to celebrate her! 

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG