Interior decorating

Lyse tider

90

Det er så skønt med en masser sol og godt vejr! Ikke kun fordi man bliver helt glad i låget af det eller fordi det er lækkert at have korte kjoler på i det varme vejr, men fordi det også bringer en masse sollys ind i lejligheden og her bliver bare så meget flotte af det.

Jeg håber, du nyder vejret!

.

Følg min blog med Bloglovin!


It is so wonderful with a lot of sun and nice weather! Not only due to the fact that you get so much more happy of it or the fact that it is a wonderful feeling with short dresses in the warm weather, but also due to the fact that it brings a lot of light into our apartment which makes it so much more beautiful!

I hope you are enjoying the weather!

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG