Food & Drinks

Let og lækker aftensmad

86858788

Jeg kan lige love jer for, at vi fik noget godt at spise i dag! Og er det bare mig, eller er det ikke helt ulideligt udenfor?

Det synes jeg i hvert fald, så jeg besluttede mig for at lave noget lækkert, men koldt aftensmad til i aften. Jeg lavede derfor laksen lidt over middag og stillede den derefter på køl – det samme gjaldt kartoflerne, da de havde kogt.

Vores aftensmad bestod derfor af: kold ovnbagt laks toppet med rejer, mayo og sorte kaviar, med kolde nye kartofler og en salat bestående af cherry tomater, avocado og mozzarella.

Mums, det var godt!

.

Følg min blog med Bloglovin!


We had a wonderful dinner tonight! And is it just me or is it not unbearably hot outside?

I think so and that is why I decided to make something delicious, yet cold for dinner. Making the salmon hours before and then putting it in the fridge (a long with the potatoes) it was cold when we would eat.

Our dinner consisted of: cold ovenbaked salmon topped with shrimps, mayo and black caviar with cold new potatoes and a salad consisting of cherry tomatoes, avocado and mozzarella.

Yum, it was scrumptious!

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG