Everything

Lækre unger

818283

I tirsdags var jeg sammen med Katrine (veninde OG min kærestes brors kone). Vi var på Café Victoria først og bagefter gik vi ellers bare og hyggede os i Rosengårdcentret med lidt shopping og gavekøb til vores fælles svigermor. Hun havde sin lækre lille datter med, Sophia, som formår at smelte mit hjerte, hver gang hun kommer med et lille smil. Aw.

Efterfølgende gik vi ned og hentede Alma, den stolte storesøster, og ellers bare hygge i det dejlige varme vejr.

Helt seriøst, er de ikke bare lækre? Jeg bliver helt skruk af at være sammen med dem! Haps, haps, haps!

.

Følg min blog med Bloglovin!


I spent Tuesday together with Katrine (my friend AND my boyfriend’s brother’s wife). We went to Café Victoria and afterwards we had a lovely time in Rosengårdcentret with some shopping and gift purchase for our mutual mother in law. She brought her adorable daughter with her, Sophia, who manages to melt my heart every time she gives a smile. Aw.

Afterwards we picked up Alma, the proud bigsister, and otherwise just enjoyed the nice and warm eather.

Seriously, aren’t they just adorable? I get broody every time spending time together with them. 

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG