Interior decorating

Jeg kunne ikke undvære..

image

Hvis der er noget pynt herhjemme, jeg virkelig ikke ville være foruden, så er det helt klart mine søde lyshus fra Kähler. Ja, jeg har mange ting, jeg har fremhævet her på bloggen, som værende yndlingsting og jeg kan da også lide alle mine ting på hver deres måde, men lyshusene har bare noget helt specielt over sig.

Jeg har været forelsket i dem fra starten af og det første jeg nogensinde købte fra Kähler, var det lille lyshus på ovenstående billede. Den har fulgt mig i omtrent et års tid nu og mange fyrfadslys er brændt ud i den.

De passer jo også ind over det hele og kan styles med stort set alt – hvem ville ikke være glad for at pryde sit hjem med sådanne søde, håndlavede lyshus, der bare er flotte om aftenen med lys i?

.

Har du nogle af deres flotte lyshus?

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG