Wanderlust

Jeg kan ikke beslutte mig!

18

Folk, der kender mig, ved, at der gemmer sig en stor eventyrer inden i mig; jeg er nysgerrig på nye kulturer, betaget af fascinerende natur og hungrer efter det ukendte. Jeg kan ikke styre det, men må bare have mere.

Derfor satte jeg mig ned i sidste måned og lavede en bucketliste over lande, byer og steder, som jeg bare må se, inden jeg forlader denne verden.

Chokket var stort. 108 ubesøgte lokationer fandt frem til min liste. Listen er ikke blevet mindre siden, må jeg nok indrømme. For at kunne få opfyldt ønsket om at se alle de steder, så er jeg nødt til at rejse ca. 2 gange årligt de næste 54 år.. Puha, jeg ved ikke engang, om jeg nogensinde får penge nok til det – mange af stederne er nemlig temmelig dyre at rejse til.

Hvor der er vilje, er der vej og jeg har derfor planlagt en grundig opsparing, hvor vi endda på SU vil kunne samle penge til at tage ud at rejse. Jeg vil det her. Jeg vil hellere ligge på mit dødsleje og tænke tilbage på alle de fantastiske ting, som jeg har set, end at ærgre mig over, at vi gjorde alle de fornuftige ting istedet, som fx at købe eget hus. Nej, så vil jeg hellere ud at opleve verden.

Nogen af jer har måske opdaget den lille bucketliste, jeg har lavet i en widget nederst på min blog, med mine top 10 ønsker. Listen er relativ også selvom den er opført i rækkefølge. Det er de ting, jeg helst vil opleve.

Jeg er 22 år og bliver kun ældre. Det skal være nu eller aldrig.

Inden for et par år begynder babydrømmene sikkert også snart at trykke sig på og så bliver det ikke ligefrem lettere eller billigere at komme afsted. Derfor er der også nogle af tingene, der er af allerhøjeste prioriteret og som vi helst skal have opnået, inden vi begynder med børn. Det gælder fx at arbejde frivilligt i Afrika, at trekke igennem Asien eller at bestige Mount Everest.

Jeg er derfor meget splittet, omkring hvad vi helt præcist skal gå efter først. Det lyder og ser jo alt sammen så spændende ud. Dog er jeg sikker: uanset hvad vi vælger at føre ud i livet først, så skal det nok blive helt fantastisk alligevel.

.

Hvad står øverst på din bucketliste?

.

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG