Landscapes

Hvor er jeg heldig!

image

I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme.

Og gud ske tak og lov for det da! Det kan godt være, at vi ofte ikke giver Danmark den største anerkendelse, men gud, hvor er her dog bare skønt at være.

Og hvor er Danmark da bare smuk! Vi har en skøn natur og flotte, eventyrlige og måske lidt gammeldags byer, der er fuld af mange historier og byder på mange hyggelige stunder.

På mine “gamle” dage har jeg lært at værdsætte det smukke, som Danmark har at byde på. Ofte når jeg er ude at cykle, ude at gå, køre eller bare sidder og nyder udsigten fra vores lille stue, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvor heldig jeg egentligt er.

Tænk sig, at leve en tryg hverdag i et smukt land, der rummer så meget fantastisk historie.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG