Food & Drinks, Wanderlust

Hard Rock Café

imageimageimage

Det har været en lang dag med en fire timers kørsel til Prag. Tur/retur. Altså 8 timer alt i alt.

Da vi så ankom til Prag, var der varmt. Det var rigtig varmt. Min mobil sagde, at der var 31 grader, så jeg tænkte blot; “ja, din blege dansker, du er sgu ikke vant til varmen“. Senere i en taxa fandt vi så ud af, at der faktisk var 37 grader. Så kan jeg sgu bedre forstå, at det var så varmt!

Ingen tur til Prag uden en tur på Hard Rock Café, som jeg også var året forinden med min søde veninde, Sara. Faktisk hele to gange var vi forbi den vidunderlige “café” sidste år på vores tur. Det er gået hen og blevet lidt et højdepunkt for mig, når jeg tænker på Prag, for det må i sandheden siges, at være lidt af oplevelse i sig selv.

Det var det bestemt også denne gang! Vi fik lækker norsk laks, en stempelkande indeholdende lækker drink (med alkohol, hæhæ) nok til 6 almindelige glas. Selvfølgelig skulle jeg da også have én af deres specielle sommerdrinks, Summer Fizz. Puuuh, den smagte meget af contreau og rom i starten, men da jeg først fik røret den rundt, så smagte den sgu godt! Om jeg blev snaldret i varmen? Det kan du lige tro! Det var sgu en sjov tur hjem igen!

.

Jeg eeeeelsker Hard Rock Café!

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG