Interior decorating

Gennemtænkt design

3435

Jeg har i dag været på posthuset for at hente denne helt igennem smukke sag, som min mormor insisterede på at købe til mig.

Den har længe været øverst på min ønskeliste, men som fattig studerende er det ikke altid, at man lige har råd til ekstra nips. Derfor var det også super sødt af hende og jeg er allerede helt vild glad for den, også selvom jeg endnu ikke har fået hængt den op.

Uret er inspireret af den japanske foldeteknik origami, hvor folderne i overfladen angiver timetallene. Det er lavet af det smukkeste, lyse, massive egetræ. I virkeligheden er uret egentligt lidt af et kunstværk i sig selv – når det bliver belyst fra siden, opstår der et kontrastfyldt skyggespil, hvilket fremgår af de ovenstående billeder.

Det skulle bare vises frem med det samme – derfor ligger jeg også lige nogle bedre billeder ind af det, når lyset er til det. (Hvem ved, hvornår det engang bliver med vejret her i Danmark, hæhæ).

.

Jeg glæder mig i sandheden til at få det elegante og stilrene ur op at hænge, så jeg kan beundre det fra sofaen.

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG