Everything

En lækker dag på stranden

92

Bloggen har været lidt stille hen over weekenden, da jeg har været travlt beskæftiget med at være ude at nyde det alt for lækre sommervejr (også selvom jeg har svedt som en gris, hæhæ).

I lørdags var vi til spisen hos Steffen og Katrine, samt Sonnys lillebror, og det var simpelthen bare SÅ hyggeligt med (mislykket) grill, godt selskab, lækre børn, godt vejr, godt selskab, vandkamp og meget meget mere. Det var en af de bedste dage i længe for mit vedkommende. Søndag var vi så afsted igen med Steffen, Katrine og co., samt lillebroren Steven, hvor vi cyklede ind til byen, var på åfart, så Steffen vinde Åløb, hygge med picnic og lege med lille Alma.

I dag har jeg så startet dagen med et lækkert (og tiltrængt) intervalløb, jeg lavede nogle lækre salater, pakkede noget frugt, noget at drikke, håndklæder og så tog vi et smut til Kerteminde Nordstrand og efterfølgende spiste vi aftensmad hos svigermor.

Det har alt i alt været nogle helt fantastiske dage! Jeg håber også, at i nyder jeres sommerferie!!

.

Følg min blog med Bloglovin!


The blog has been a little quite during the weekend due to the fact that I have been busy enjoying the lovely summer weather (even though I have sweat like a pig, hehe).

On Saturday we were invited to dinner at Steffen og Katrine’s. Sonny’s littlebrother joined in and it was a very lovely evening with barbecue, fantastic company, adorable children, lovely weather, water fight and much more. It was one of the best days for a while. Sunday we biked to the city with Steffen, Katrine and the little brother Steven, went sailing, saw Steffen win the Åløb, had picnic and played with little Alma.

Today I started off the day with a nice (and needed) run, made some delicious salads, packed some fruit, drinks, towels and then we went to the beach – later we ended the day with dinner at my mother in law.

An amazing couple of days has gone by! I hope you enjoy your summer vacation!! 

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG