Food & Drinks

En god start på dagen

33

Jeg har her til morgen nydt denne lækre morgenmad og sidder og hygger mig med en smule Godmorgen Danmark, indtil jeg om lidt engang skal have pakket resten i kufferten og i gang med at bage skyrboller.

Inden længe kommer min søde mormor nemlig, sammen med hendes kæreste og lidt tid efter kommer søde Katrine og hendes to små søde prinsesser.

Det bliver super hyggeligt at hygge med nybagte boller til formiddag, inden jeg drager mod det Sønderjydske med min mormor igen. Selvom jeg kommer til at savne min kæreste en del de næste 11 dage, så glæder jeg mig nu også til at komme afsted med min mormor og få noget rigtig kvalitetstid med hende og så senere fejre min søde veninde, Sara, inden jeg atter vender hjem til Odense.

.

Hvad er jeres planer for weekenden/ferien? Og god weekend!

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG