Food & Drinks

En god start på dagen

100

Det er vigtigt med en god start på dagen og jeg gør derfor også meget ud af dagens første, og vigtigste, måltid, for uden mad og drikke, duer helten ikke. Og det er så sandt, som det er sagt!

Jeg skal lige om straks hjem et smut forbi Katrine og hygge lidt med hende og pigerne – senere, lidt over middag cykler Sonny og jeg så ind til min dejlige veninde, Camilla, der har besøg af min kammerat/hendes kæreste. Camilla og jeg skal ud at kigge på tøj, Sonny og Lars.. Ja, jeg ved ikke, hvad de har tænkt sig at give sig til imens? Og senere skal vi så spise hos hendes, hvilket jeg glæder mig meget til – hun er nemlig skide god i et køkken (nej, jeg er slet ikke misundelig..).

.

Følg min blog med Bloglovin!


It is most important with a good start of the day which is the reason I make a lot out of my first, and most importantly, meal of the day.

In a moment I am going to visit Katrine and her little girls and later Sonny and I are biking our ways to visit my sweet friend, Camilla, who has my friend/her boyfriend over. Camilla and I are going shopping. Sonny and Lars.. Yeah I really do not have an idea of what they will do meanwhile? Afterwards we are going to eat dinner with them which I am looking a lot forward to – she is awesome in a kitchen (nope, not at all jealouse..).

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG