Interior decorating

Den store omgang

29

I morgen kommer min mormor og hendes kæreste til Odense med nogle varer til os, hvorefter jeg kører med retur og er hos hende, indtil vi skal afsted på ferie på søndag.

Nu hvor der går 11 dage, før jeg er hjemme igen, så ville jeg lige have gjort ordentligt rent – for det gør kæresten vel næppe i mellem tiden, hæhæ. Under samme omgang fik stuen en mindre make over, den jeg nu har snakket om et stykke tid. Det er så skønt at få rykket rundt en gang imellem, så man også får fornemmelsen af lidt fornyelse, selvom man måske ikke nødvendigvis har været ude at købe noget nyt.

Jeg skulle egentligt have været i gang med at lave aftensmad i dette øjeblik, men de super lækre cookies, som jeg nævnte i dette indlæg, er Sonny i nuværende øjeblik i gang med at lave. De er blevet nævnt flere gange den sidste uges tid og da jeg gik og gjorde rent og han var blevet færdig med at vaske op, gik han pludselig i gang.

En smule målløs blev jeg; i de fem år, vi har været kærester snart, har han ikke én eneste gang givet sig i gang med at bage noget som helst. De må åbenbart have været gode, hva?

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG