Wanderlust

De første oplevelser

imageimage

Vi har i dag været et smut i Jelenia Gòra, hvor jeg blandt andet fik taget disse to smukke billeder, købt nogle postkort og ellers bare beundrede byen.

Én ting, der er lidt sjovt ved Polen, er, at enten ligner huse og butikker noget faldefærdigt lort, eller også er det bare noget det smukkeste og ofte ligger disse meget forskellige bygninger op og ned af hinanden. Det er i hvert fald ikke noget, man ser herhjemme i Danmark, hvor naboer jo faktisk klager over hinanden, hvis de ikke synes, at hus og grund lever op til kvarteret.

Foruden at have besøgt Jelenia Gòra, besøgte vi også den helt igennem smukke bjergby Karpacz, hvor gennemsnittet af smukke og veltrimmede husede er noget højere. Her var vi med en lift, der tog os meget højt op i Sudeterne (bjergkeden i Polen/Tjekkiet, længere endnu faktisk). Det var en virkelig smuk oplevelse, hvor man rigtigt kunne nyde den smukke natur, når først stivnelsen var ophevet (mega højdeskræk!).

.

Nu er jeg mildest talt smadret efter en lang og oplevelsesrig dag. Jeg håber, at i har nydt jeres dag, hvor end i nu har holdt den henne!

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG