Wanderlust

Bare rolig!

image

En sød læser spurgte i går, om jeg stoppede med at blogge i den tid, hvor jeg er i Polen. Det er et godt spørgsmål, men jeg har i hvert fald ikke tænkt mig bare at lade bloggen stå!

Problemet er bare: jeg ved ikke, om der er mulighed for at koble sig på noget wifi nogle steder, eller om de tilbyder det på vores hotel, men det finder jeg nok ud af i morgen!

Ellers vil jeg i løbet af i dag have lavet nogle forud planlagte indlæg for den kommende uge, så i ikke går glip af noget! Jeg regner med at lave to pr. dag og i så fald, at der faktisk er internet på hotellet, så er planen, at jeg dagligt om aftenen lægger nogle billeder og beretninger op fra dagens oplevelser.

Billedet er forresten taget fra det hyggelige hotel, som vi skal bo på.

.

Helst vil jeg jo gerne have, at i følger med i de ting, jeg oplever – for det er jo vel også derfor, at man i første omgang opretter en blog, er det ikke?

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG