Interior decorating

Udtryksfuld spisekrog

1011

Jeg er helt vild med detaljer, hygge og nips, men derfor er det nu også rart med noget enkelthed i hjemmet.

Vores spisekrog er nok det mindst pyntede her i lejligheden, men deltajerne og møblerne er stadigvæk meget udtryksfulde og rå, hvilket bryder den ellers så fine og feminine lejlighed.

For mit vedkommende skal en spisekrog være funktionel, så der skal helst ikke så for meget nips, som der så skal flyttes, hver gang vi får besøg og skal spise flere mennesker rundt om bordet – det gider jeg simpelthen ikke.

Det er derfor en god idé at vælge hvor funktionelt/nemt, man synes, det skal være. Nogle gode ting at pynte spisebordet med er derfor noget nips, der ikke er for højt, eller en enkelt vase eller to, som man bare kan stille hen til væggen, når der skal være plads til mad og drikkevarer eller blot hvis man blot ønsker at kigge på sine gæster imens (medmindre man har en rigtig træls svigermor, så kan man overhovedet ikke få en stor nok buket på bordet, hæhæ).

Hvordan foretrækker du din spisekrog?

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG