Wanderlust

Turen går til..

szklarska poreba

jelenia gora

pragharrachov

POLEN!

Min kære momse og jeg skal for første gang nogensinde på ferie sammen. Det skal vi om bare små tre uger og jeg glæder mig!

Rigtigt ville min mormor gerne have været til Prag, men eftersom jeg var der både sidste år og også tilbage i 2008 og nu hvor jeg ikke har prøvet at rejse så meget, så ville jeg rigtig gerne ud at se noget nyt. Derfor bestilte vi et rejsekatalog ved et busselskab – for aldrig om jeg får min mormor med op i et fly da! Vi kiggede på lidt forskelligt, men det er lidt svært at finde en rejse med hende, da hun både tager insulin og lider enormt meget af vand i benene, som kun bliver værre, hvis hun bliver udsat for alt for meget varme. Vi havde ellers kigget på en rejse til Kroatien, men så besluttede vi os for denne rejse – nok også mest fordi, der var en dags udflugt til Prag, så hun vil alligevel få set byen, som hun så længe gerne har villet.

Ovenstående billeder er fra de byer og steder, som vi bl.a. skal ud at se.

.

Følg min blog med Bloglovin!


We are going to Poland!

My dear grandma and I are going on our first trip together. We are going in only three weeks and I am so excited!

At first my grandmother wanted to go to Prague but since I have been there both last year and back in 2008, I really wanted to try some place new (also because I have not tried to travel that much). I then ordered a catalog from a bus company – never will I ever get my grandmother on a plane! We looked at some different locations but it was difficult finding a trip with her due to the fact that she is taking insulin and struggles a lot with water in her legs which meant it could not be a place too hot. We did in fact look at a trip to Croatia but then we decided on this trip – probably mostly because of the one day trip to Prague; she would then get to see the city that she has been wanting to for so long.

Pictures above are from the cities and places we are gonna experience.

Id.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG